Project Manager Sensei c keresünk a PamutLaborba


Gyere hozzánk Projekt Manager Sensei-nek a PamutLaborhoz!

Ha dolgoznál hosszú távon egy izgalmas webshop projekten, ahol folyamatos a pörgés és a kihívás, téged keresünk.

Részletek és Jelentkezés: https://pamutlabor.hu/projekt-manager-sensei-kerestetik/

A PamutLabor 7 éve alakult, az utóbbi 4 évben rakéta üzemmódban fejlődünk, hogy messze az ország legnagyobb pólónyomtató webshopja legyünk! Nincs multis mókuskerék, de rozoga KKV-s fejetlenség sem!

Sikereink titka a szuper csapaton kívül a rendkívül komplex termékfejlesztési, marketing és gyártási folyamatainkban rejlik. Belsős fejlesztői, marketinges és grafikus csapattal rendelkezünk, akik mint egy megvadult lámacsorda haladnak előre, nap mint nap kitalálva valami újat, amit imádnak majd a vásárlóink.

Hiába vannak jó folyamataink, eljutottunk arra a szintre hogy kell valaki aki összefogja a projekteket, és a nagyobb képet látva tudja Agilis módszerekkel koordinálni a csapat munkáját. Eddig a részlegek vezetői menedzselték a projekteket, így ezt a feladatkört tőlük fogod átvenni, hogy ők a megvalósításra tudjanak fókuszálni.

Feladatok

Lesznek kihívások, mivel a gyorsan fejlődő webshopok világa nem egyszerű… Minden hónapban élesítünk újdonságokat, legyen az egy gyártási rendszer, vagy új szállítási mód automatizálás. Folyamatosan új kollekciókat alkotunk, és minden héten több marketing kampányunk indul. Ötletekből sosincs hiány. A nehéz rész a megvalósítás, ami a valódi sikert hozza.

Több jól kiforrott folyamatunk van, de a folyamatos finomhangolás fontos. Grafikus és marketing csapatunk folyamatosan újdonságokat fejleszt, tesztel. Ezeknek a feladatoknak a koordinálása a csapatok között a Te feladatod lesz. Az esetlegesen felmerülő shit-strom-ok közös elhárítása is e megtisztelő pozícióba tartozik :) Nyilván reméljük nem lesz, de hát ha dolgoztál ebben akkor tudod, hogy olyan nincs… :)

Új technológiákkal dolgozunk, és nagyobb webshopként rendelkezünk elég erőforrással is, hogy megvalósuljanak az ötletek. Közel sem vagyunk multi szinten (még), nem dobálózunk 100 millákkal, de a kkv-k között jók vagyunk! :)

Belelátsz az egész cég működésébe, mit miért csinálunk, és Te is alapköve vagy a sikereinknek! Ha szeretnél egy “projektben” hosszú távon részt venni, elkísérni a növekedése során, akkor tetszeni fog. Ebben döntési szabadságot is kapsz, olyan dolgokba láthatsz bele, ami egy nagyobb cégnél évekbe telik, főleg ha tervezésről van szó.

Sokszor Te leszel a kapocs a CEO/törzsfőnök és megvalósítás között! Levi (CEO) is aktívan minden nap a cég fejlesztésén dolgozik, de a megvalósítás részében – ahogy nő a cég – egyre kevésbé van idő végkísérni a feladatokat. A Te feladatod, hogy a meetingen/tervezési résznél felvázolt pontok mindenképpen megvalósuljanak abban a formában, vagy a változások legyenek tudatosak. Nincs is jobb mint amikor 2 hónap után kiderül, hogy egy kulcsfontosságú dolgot valaki félreértett :D

Elvárások

Mindenképpen szükséges valamilyen Agilis projektmenedzseri munkatapasztalat ahhoz, hogy együtt tudjunk dolgozni, akár 2 év is elég lehet. Azért is hoztuk létre a pozit, hogy az új csapattagunk tudja a többieket fejleszteni, és tudatosabban haladjunk előre.

Jó szervezőképesség, rendszerlátás és megoldás-fókuszú gondolkodásmód nagyon fontos lesz. Szerencsére a csapatunk is ilyen, mindenki felfogja, hogy akkor haladunk felfele, ha nem a “Ki hibázott” / “Ez nem az én dolgom” féle bullshittel megy el az időnk. Sokszor te látod át a big picture-t, más részlegek leterheltségét, ezért a csapat számára te tudsz iránymutatást adni.

Nyilván mindenhol le van írva a “kiváló kommunikációs készség”, jelentés nélkül. A jövőbeli projekt manager sensei biztosan szembe találja majd magát néhány nehéz döntéssel, amit épp a feladataival végző grafikus számára nem lesz egyszerű lekommunikálni. A céges kultúránk része, hogy elmagyarázzuk a “miértet”, mindenkinek joga van megérteni a döntések okait, így lényegében minden döntésnél pontosan át kell adnod ezeket. Itt nincs a sok multira jellemző “Legyenmegkeddrekösziviszlát” jellegű feladatkiosztás, törődünk az emberi kapcsolatokkal.

Középfokú angol nyelvtudás elengedhetetlen, elsősorban írásban. Nem lesz napi használatban folyamatosan, de vannak külföldi beszállítóink, partnereink. Angol nyelvtudás nélkül kérjük ne jelentkezz!

Nem várunk el évtizedes multis projektvezetői tapasztalatot, mivel nem az lesz a siker kulcsa a pozíciódban, viszont a projekt manageri munka-tapasztalatidra szüksége lesz a csapatnak!

Előnyök

Szeretsz folyamatokat látni és előre gondolkodni. Épp ezért a tervezés folyamatában is aktívan részt veszel majd, látva a valóságban hogyan kell működnie a megoldásnak. Utálod, hogy kapsz egy 10 mondatos brief-et aztán semmi se jó, ha kész van, mert “ja máshogy értettem”? Most Te is ott leszel A-tól Z-ig ;)

Imádod a webshopokat. Ecommerce vállalkozás vagyunk, a legjobbak szeretnénk lenni, amihez kell egy hozzáállás. Ha online vállalkozásnál vagy piaci fókuszú startupnál dolgoztál projektmenedzseri feladatkörben az halatalmas plusz pont.

Átlátod az üzleti logikát. Sokszor azon múlik majd egy projekt sikere, hogy észreveszed-e az üzleti kapcsolatokat a prioritizálásnál. Rajtad múlik majd, hogy inkább egy kosároldal fejlesztési teszt megy ki aznap vagy egy régóta halogatott kampány indul el időben.

Szoftverfejlesztési projektekben szerzett tapasztalat. Belső 3 fős fejlesztési csapatunk projektjeinek menedzsmentje is a te feladatod lesz. Te leszel a kapocs a marketing elvárások és a fejlesztői megvalósítás között, így ha ebben van már tapasztalatod az szuper!

Amit kínálunk

A fizetésed első sorban a tudásodtól függ. A fizetéseink abszolút versenyképesek, a Te béred egy fix és egy mozgó bónuszból fog állni. A bónusz célja, hogy elismerjük a teljesítményed és az input helyett az outputra fókuszálj!

Minden negyedév elején átbeszéljük hogyan tudsz értékesebb csapattag lenni, milyen dolgokat szeretnél megtanulni (pl.: rendbeszeded a csapat projektkezelő használatát), ehhez pedig megbeszéljük mennyivel növekedik a fizud, ha kicsekkoljuk a listádról. Így mindig pontosan látsz 2-3 fizetésemelést és tudod mit kell tenned érte.

Ha összeállnak a csillagok és túlórázni kell értelemszerűen az is fizetve van, szerencsére a folyamatos túlórák idejét már magunk mögött hagytuk.

A fizetésen kívül minden hónapban kapsz egy bónuszpólót, innentől kezdve minden ismerősöd azt kap ajándékba Tőled! Sőt céges csapatkedvezmény is van minden termékünkre 

Ingyen van nálunk a kávé, finom őrölt kávéból (Jancsi a kávéfőző neve), az ásványvíz, és egy rakás nasi, amit minden hónapban a kívánságlistáról vásárolunk be. Kivezettük, mert elkedtünk hízni 

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő 8 óra

Elvárt tapasztalat

  • 2-4 év szakmai tapasztalat
  • 5-9 év szakmai tapasztalat
  • 10 vagy több év szakmai tapasztalat

Elvárt végzettség

  • Általános iskola
  • Szakiskola / szakmunkás képző
  • Gimnázium

Szükséges nyelvtudás

  • Angol

Munkarend

  • Általános

Beosztás

  • Közép vezető

Önéletrajz elküldése kötelező!


Hasonló hirdetések