Építőipar, építészet

Épületfelmérő munkatársnak álláslehetőség Kecskeméten és környékén

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Kecskemét
Fizetés: Nettó 2000 - 4000 / Óra
2018. 09. 28. 10:42
Jelentkezem

Energetikai tanúsítványok készítéséhez épületfelmérő munkatársat keresünk Kecskeméten és környékén!

Állandó megrendeléseink kiszolgálásra keresünk olyan munkatársat, akit érdekelnek az épületenergetikai szakma rejtelmei, és szabadidejében szívesen végezne ezzel kapcsolatos helyszíni felméréseket. Az energetikai tanúsítványok végül ezen felmérések alapján kerülnek kiszámításra szorgalmas mérnökeink munkája során.

Az elvégzett munkáért fix felmérési és kiszállási díjakat fizetünk. A munkákat mi adjuk, nem a felmérő kolléga feladata a munkaszerzés.

Előnyt jelent jó műszaki készség, saját autó, és számlaképesség.

Rólunk:
Az E-Mérnök Kft. 2013-ban alapítottuk Pécsett. Az elmúlt 5 évben dinamikus fejlődésen mentünk keresztül, megjelentünk Budapesten, és számos más nagyvárosban is. Egész dunántúli területen jelen vagyunk több szolgáltatásunkkal.
Elsősorban épületenergetikai tanúsítványok készítésével foglalkozunk, de kínálatunk között szerepel ingatlanforgalmi értékbecslés, műszaki rajzolás, energetikai auditálás.
Cégünkben több állandó munkatárs és számos külsős alvállalkozó dolgozik össze, hogy egy csapatként korrekt és precíz munkával szolgálhassuk ki az ügyfeleinket.

http://emernok.hu/
info@emernok.hu

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.