Pólónyomtató szuperhős kerestetik a PamutLaborba


[ÁLLÁS] - [PÓLÓNYOMTATÓ SZUPERHŐS]

Gyere hozzánk Pólónyomtató Szuperhősnek a PamutLaborhoz!

Új Manótársat keresünk, aki pörgősen és precízen készíti a pólókat, amit az ügyfelek boldogan hordanak Neked kulcsszereped lesz, a jó termék nélkül semmit nem ér a jó ötlet!

Feladatok

  • Szeretnénk ha az ügyfeleink még boldogabbak lennének, ezért keresünk új Manótársat a legkirályabb termékeket készíti.
  • Pörgősen és precízen gyártja a pólókat és folyamatosan bővülő termékpalettánkat. 
  • Szeretünk több lenni, mint egy “sima pólóbolt”, amiben Neked kulcsszereped lesz! Egy jó termék nélkül semmit nem ér a jó grafika, a jó gépek pedig hasztalanok, ha valaki nem ért hozzá.

Elvárások

Most jön egy jó hír: abszolút nem érdekel minket milyen papírod van, ki írta alá, milyen pecsét van rajta, esetleg közelebbről nézve Jézuskrisztust is látni vélik rajta egyesek. A tudásod számít és az fejlődni akarásod.

A legfontosabb, hogy pörgős és precíz legyél. Ügyfeleink sokszor le vannak nyűgözve milyen jó minőségű termékeink vannak, de ez rengeteg kitartással jár.

Nem elvárt, hogy dolgoztál már ilyen munkakörben, a fontos hogy tanulj. Szívesen megtanítunk, elvégre évek óta ezzel foglalkozunk.

Előnyök

Szeretsz a kezeddel látható eredményeket. Ehhez kapsz egy profi hátteret, és folyamatokat, de a kulcs nálunk az ember. Ha szeretsz jó munkát kiadni a kezeid közül jó helyen jársz!

Bírod a minimális monotonitást. Távol állunk egy élettelen gyártól, nálunk a kulcs a csapat. De fontos, hogy termékgyártásról van szó, ezért a munkában van monotonitás is. Ezt szerencsére feladatkör váltásokkal fűszerezzük, hogy jobb legyen. Viszont, ha mindeképp kreatív és kommunikáció központú munkában éreznéd jól magad, ez az állás nem neked való hosszú távon!

Elég sok sorozathoz, filmhez, pop kultúrához köthető filmes pólónk van, ha ebben a témában otthon vagy, az nagy előny.

Amit kínálunk

A fizetésed első sorban a tudásodtól függ. A fizetéseink abszolút versenyképesek, a Te béred egy fix és egy mozgó bónuszból fog állni. A bónusz célja, hogy elismerjük a teljesítményed és az input helyett az outputra fókuszálj!

Ezen kívül jó fizetésemelési lehetőségeid lesznek. Minden negyedév elején átbeszéljük hogyan tudsz értékesebb csapattag lenni, milyen dolgokat szeretnél megtanulni (pl.: megtanulsz új terméket fejleszteni, karbantartani stb.), ehhez pedig megbeszéljük mennyivel növekedik a fizud, ha kicsekkoljuk a listádról.

Ha összeállnak a csillagok és túlórázni kell, értelemszerűen az is fizetve van.

A fizetésen kívül minden hónapban kapsz egy bónuszpólót, innentől kezdve minden ismerősöd azt kap ajándékba Tőled ?

Ingyen van nálunk a kávé finom őrölt kávéból, koffeinből nem lesz hiány.

Elég laza nálunk a környezet, nincs dresscode (elvégre pólókat csinálunk, elég furán festenénk öltönyben). Sőt, ha ügyes vagy rengeteg bro-fist-et kapsz, ami egy elégedett bólogatással párosítva mindig jól jön ?

Információk az állásról


Foglalkoztatás jellege

  • Teljes munkaidő 8 óra

Elvárt tapasztalat

  • Nem igényel tapasztalatot

Elvárt végzettség

  • Szakiskola / szakmunkás képző
  • OKJ
  • Gimnázium
  • Szakközépiskola

Szükséges nyelvtudás

  • Angol

Munkarend

  • Általános

Beosztás

  • Beosztott